Best News Network

Toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij kiest eGain Knowledge Hub™ om zijn klantenservice te verbeteren

SUNNYVALE, Californië, Sept. 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — eGain Corporation (NASDAQ: EGAN), het toonaangevende kennismanagementplatform voor het automatiseren van klantbetrokkenheid, heeft vandaag aangekondigd dat een toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij ervoor heeft gekozen om de eGain Knowledge Hub™ in te zetten om kennissilo’s te verenigen en zijn klantenservice te verbeteren.

Deze grote internationale luchtvaartmaatschappij heeft meerdere bedrijfsonderdelen, contactcentra klantenservicemedewerkers in steden over de hele wereld. In de loop van de tijd heeft het bedrijf kennissilo’s opgebouwd, waardoor het moeilijk was om klantenservicemedewerkers één overzichtelijke bron van juiste informatie te bieden. Aangezien het bedrijf bekend is met het concept van hubs van de luchtvaartindustrie, wilde het net zo’n hub implementeren voor kennis, met als doel om informatie en proceskennis te consolideren in een enkel platform voor gebruik bij verschillende klantcontactpunten, landen, talen en bedrijfseenheden.

De luchtvaartmaatschappij maakte gebruik van eGains unieke, risicoloze pilot (Innovation in 30 Days™) om hun teamleden gratis kennis te laten maken met de kennis hub-oplossing van eGain. De proefversie omvatte directe begeleiding gebaseerd op best practices voor proces- en programma’s van de experts van eGain, in samenwerking met de Knowledge Management-praktijk van Deloitte.

De positieve ervaring met de pilot, in combinatie met de rijke functionaliteit, domeinexpertise, en vooraf gebouwde integratie met Genesys® en Microsoft SharePoint™ leidde ertoe dat het bedrijf eGain koos. Bovendien zal eGain, in samenwerking met Deloitte, implementatiediensten leveren.

Om te beginnen zal eGain Knowledge worden ingezet bij klantenservicemedewerkers op vijf hubs en acht satellietlocaties om vragen te behandelen over een breed scala aan onderwerpen, zoals aan COVID gerelateerde vereisten, ticketing, bagagebeleid en speciale diensten. Het bedrijf is van plan dezelfde kennis in de volgende fase uit te breiden naar digitale zelfbedieningsopties.

‘Kennissilo’s zorgen voor chaos en verslechteren de ervaring van klanten en medewerkers’, aldus Ashu Roy, CEO van eGain. ‘Onze oplossing helpt veranderende kennis snel te harmoniseren met een unieke hub-aanpak.’

Over eGain
Onze door kennis aangestuurde software met geïntegreerde AI automatiseert digital-first-ervaringen voor bedrijven en overheidsinstanties. Het eGain-platform, dat alvast verbonden is met toonaangevende CRM- en contactcentrumsystemen, creëert in korte tijd waarde en levert eenvoudige innovatie met virtuele ondersteuning, selfservice voor klanten en moderne dekstoptools voor medewerkers. Bezoek www.eGain.com voor meer info.

eGain, het eGain-logo en alle andere eGain-productnamen en slogans zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van eGain Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere bedrijfsnamen en producten die in dit persbericht worden vermeld zijn mogelijk handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven.

Mediacontact van eGain

Michael Messner
Email: [email protected]

Telefoonnummer: 408 636 4514

 

Stay connected with us on social media platform for instant update click here to join our  Twitter, & Facebook

We are now on Telegram. Click here to join our channel (@TechiUpdate) and stay updated with the latest Technology headlines.

For all the latest Business News Click Here 

 For the latest news and updates, follow us on Google News

Read original article here

Denial of responsibility! NewsAzi is an automatic aggregator around the global media. All the content are available free on Internet. We have just arranged it in one platform for educational purpose only. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials on our website, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.